CLOUD no.7 Panorama Львів


CLOUD no.7 Panorama, Львів


Подія Новорічні корпоративи у CLOUD no.7 Panorama



  • +38 (098) 111 000 7
  • Львів, пл. Соборна, 14
Останнє оновлення інформації: 23 листопада 2021 р.

Новорічні корпоративи у CLOUD no.7 Panorama



Новорічні корпоративи у CLOUD no.7 Panorama


головна подія
Новий рік 2022 у Львові у ресторанах, готелях, клубах та відпочинкових комплексах: ціни на новорічні програми


Якщо у вас з колегами вже починається новорічний настрій, то пора шукати те саме ідеальне місце для вашого ідеального новорічного корпоративу!

Свято на території високих емоцій і високої кухні

У CLOUDno7 навіть без новорічної ялинки чи кольорової мішури можна відчути себе щасливим (хоча, звісно ж, ялинка буде і на її верхівках горітимуть яскраві зірки). В атмосфері гостинності, смачної кухні і стильного інтер’єру так і хочеться піднімати святкові келихи та згадати з колегами особливі події року.

Не важливо де, а важливо з ким?

У CLOUDno7 це правило не діє. Естетика вигляду – особливість закладу. Розміщення в серці Львова на останньому поверсі торгового центру є перевагою для тих, хто любить насолоджуватись архітектурою. Під час корпоративу ви захоплено спостерігатимете з панорамної тераси за передсвятковою метушнею Львова.

Для вашого свята – у нас є чотири ексклюзивних зали.
В якому із них вам найбільше хочеться повеселитись?

Купол

Чарівності залу додає дерево, що росте через всі поверхи і створює ефект єднання з природою. Ви відчуєте себе героєм новорічної казки, що опинився взимку десь серед... Мальдів. А ще вас вразять панорамні вікна, через які буде видно зірки на передноворічному небі.

Бенкетний Зал

Зал для великих святкувань. Мармурові столи, м’які крісла у стилі хай-тек та багато рослин додають йому атмосфери. А ця стеля... мов прикрашена мільйонами новорічних вогнів. Під нею набагато затишніше загадувати бажання у колі колег на наступний робочий рік.

Panorama Hall

В цьому залі може відбутись ваш найзатишніший корпоратив. Полум’я в каміні, панорамні вікна та близькі люди за столиком створять правильний настрій. А ввечері зал запалає неоновим світлом.

Vocal Bar Karaoke
Якщо давно мріяли відсвяткувати новорічний корпоратив на тропічних островах, то обирайте цей зал. Багато зелених насаджень довкола створюють райський вигляд. Тут є багато місця для запальних розваг. Інтер’єр прикрашають цікаві скульптури чоловіків, які підпирають своїми атлетичними руками дзеркальну стелю та кам’яну підлогу.

До речі, для великих компаній є можливість об'єднати декілька залів, розмістивши 200 осіб. Місця вистачить усім!

Все одно важливо з ким

Окрім ваших колег, новорічний корпоратив зроблять фантастичним і інші люди. Це талановиті шеф-кухарі, привітні офіціанти, запальні ведучі та учасники насиченої святкової програми! Корпоратив у CLOUDno7 – це той випадок, коли потрібні люди зібрались у потрібному місці, щоб зробити вас істинно щасливими. А особливе меню та преміальна алкогольна карта бездоганно доповнять ваш новорічний вечір. В різноманітній кухні представлені європейські, азіатські, українські, японські страви, а також кухня ф'южн.

Show must go on

Корпоратив – це тільки репетиція перед святкуванням реального Нового року? Ні, у CLOUDno7 тільки справжні забави. Бронюйте місце вже зараз.

Адреса: площа Соборна, 14, м. Львів
Контакти: +38 098 111 000 7
Години роботи: 09:00 – 05:00



ціна1300 UAH

Контакти




Графік роботи

    09:00 - 05:00

Харчування

Харчування

  • кількість залів 5
  • кухня ресторану Європейська кухня, Кухня фюжн, Азійська кухня, Українська кухня, Японська кухня
  • меню також містить кальян-меню, піца, суші, бургери / сендвічі

Сніданок

  • з 09:00
  • до 12:00

Їжа з собою

  • ціна -20% UAH

Організація бенкету

Страви і напої

Контакти




Графік роботи

    09:00 - 05:00